De Vrij scoort voor Lazio, ex-NAC'er doet AC Milan pijn

11 september 2016, 17:05   Bijgewerkt: 11 september 2016, 17:12

Stefan de Vrij heeft zichzelf een mooie beloning gegeven voor het feit dat hij steeds fitter aan het worden is. De Nederlandse international was trefzeker namens Lazio Roma in het uitduel met Chievo Verona, dat met 1-1 gelijkgespeeld werd door de Romeinen. AC Milan kreeg in het eigen San Siro weer eens een dreun te verwerken: Udinese was met 0-1 te sterk door een goal van een eredivisiebekende.

Lazio kwam vlak na rust achter bij Chievo, door een goal van de ervaren verdediger Alessandro Gamberini. Een paar minuten later maakte De Vrij de gelijkmaker namens Lazio, waar Ricardo Kishna 53 minuten speelde en Wesley Hoedt op de bank bleef. De Vrij maakte zijn eerste competitiedoelpunt voor Lazio, waarvoor hij alleen een keer in de Coppa Italia had gescoord. De verdediger knikte de bal na een klutssituatie via de paal binnen. Het bleef daarna bij 1-1 tegen Chievo, waar Jonathan de Guzman een kwartier meedeed als invaller.

Milan kreeg in eigen huis weer een klap van jewelste. De achterban van de Rossoneri hoopt al tijden dat de slapende voetbalreus eindelijk een keer wakker gaat worden, maar de ellende blijft maar aanhouden voor de Milanese topclub. Dit keer stapte Udinese met een 0-1 zege van het veld af in San Siro. Er was lange tijd weinig te beleven in Milaan, waar aanwinst José Sosa wel de lat raakte met een pegel en Luca Antonelli met een vrij ernstige hoofdblessure per brancard van het veld werd gedragen, maar Udinese won door een late goal. Voormalig NAC-spits Stipe Perica bepaalde de eindstand met een van richting veranderde volley in de slotfase op 0-1.

Milan heeft nu drie punten na drie speelronden, Lazio heeft één puntje meer. De duels Genoa-Fiorentina en AS Roma-Sampdoria vielen zondagmiddag overigens letterlijk in het water. Ondertussen debuteerde Joe Hart nog voor Torino, maar een succesdebuut werd het allerminst. De Turijnse ploeg ging met 2-1 ten onder bij Atalanta Bergamo, waarvoor Andrea Masiello en Franck Yannick Kessie (penalty) het net vonden na de openingsgoal van Torino-aanvaller Iago Falque. Bij de gelijkmaker van Masiello ging Hart absoluut niet vrijuit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen