Debuterende Balotelli helpt Nice aan zege op Marseille

11 september 2016, 22:53

De supporters van OGC Nice zullen het debuut van Mario Balotelli niet snel vergeten. De spits maakte zondagavond zijn eerste minuten voor de Franse club. Tegen Olympique Marseille was de aanvaller direct goed voor twee doelpunten: 3-2.

Het duel begon direct goed voor de Italiaan. Na zeven minuten zette hij zijn werkgever op voorsprong door een strafschop te benutten. Florian Thauvin zorgde ervoor dat Marseille snel weer op gelijke hoogte stond met de thuisploeg. Twintig minuten voor tijd bracht Bafetimbi Gomis de bezoekers op voorsprong met een strafschop.

Vlak voor tijd stelde Balotelli in ieder geval een punt veilig met een rake kopbal na een voorzet vanaf rechts. Ondanks de twee treffers van Balotelli, kroonde Wylan Cyprien zich tot matchwinner. Drie minuten voor het einde van de wedstrijd stelde hij drie punten veilig. Daarmee staat Nice samen met koploper AS Monaco op tien punten.