Balotelli: "Ik kan nog steeds de Gouden Bal winnen"

12 september 2016, 10:05

Mario Balotelli liet zondagavond eindelijk weer eens zien dat hij een speler met veel potentie is. De 26-jarige Italiaan bekroonde zijn debuut voor OGC Nice met twee doelpunten in de pittige thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille, die onder aanvoering van de excentrieke spits met 3-2 gewonnen werd.

Balotelli lijkt zijn zelfvertrouwen in één klap terug te hebben door de dubbelklapper. Dat bleek ook wel in een interview met Olivier Dacourt, voormalig middenvelder van Frankrijk, Leeds United en AS Roma. "Ik kan nog steeds de Gouden Bal winnen. Het is nog niet te laat", sprak Balotelli. "Ik had hem al eigenlijk al gewonnen kunnen hebben, maar het binnen twee of drie jaar kunnen lukken als ik hard blijf trainen", aldus de Italiaan.

Bij Liverpool en in mindere mate ook bij AC Milan kon Balotelli de afgelopen jaren geen potten breken. Bij Liverpool maakte hij vier goals in 28 duels, bij Milan scoorde hij afgelopen seizoen op huurbasis één keer in twintig Serie A-wedstrijden. Zijn transfer naar Liverpool, dat had hij naar eigen zeggen beter niet kunnen doen. "Los van de fantastische fans en de spelers, vond ik de club maar niets", aldus Balotelli bij Canal+. "Ik had twee managers, Brendan Rodgers en eventjes Jürgen Klopp, maar ik voelde me niet prettig bij hun methoden en persoonlijkheid. Ik voelde me niet goed bij Liverpool."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen