Kuyt: "Natuurlijk is het niet volle stadion een smet"

14 september 2016, 17:38

Dirk Kuyt heeft veel optimisme en positieve energie voor het duel met Manchester United in de Europa League. De aanvoerder van Feyenoord zit, na vijf overwinningen op rij in de Eredivisie, vol vertrouwen voor de clash met de Engelse voetbalgrootmacht in De Kuip. De strenge veiligheidsmaatregelen vindt de Katwijker jammer, maar hij beseft dat het nodig is.

Door de getroffen veiligheidsmaatregelen zullen er donderdagavond niet meer dan een kleine 30.000 toeschouwers in De Kuip zitten. "Natuurlijk is het een smet dat het stadion morgen niet volledig vol zit, maar daar is nu lang genoeg over gesproken", zegt Kuyt op de persconferentie. "In de media is het meer een gesprek dan in de kleedkamer. Als spelersgroep hebben we respect voor de maatregelen. De supporters die er wel zijn, zullen vol achter ons gaan staan. Het kan een mooie Europese avond worden", glimlacht Kuyt.

Met Liverpool speelde Kuyt al meerdere malen negen de topclub uit Manchester. "Ik heb mooie herinneringen aan duels met United. Hopelijk wordt het weer een dag om te herinneren", aldus Kuyt, die drie dagen na de strijd met Man United tegen PSV speelt in de Eredivisie. "Eerst tegen een Europese topclub en dan PSV, een geweldige week voor ons. Ik kijk er naar uit tegen deze teams te spelen"

"We hebben er hard voor gestreden om weer Europa League te spelen. Een club als Feyenoord hoort thuis in Europa", zegt Kuyt verder. "Het doel is de groepsfase te overleven, al zal dat niet makkelijk zijn. We zijn vol vertrouwen na vijf competitiezeges."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen