Mourinho respecteert Feyenoord: "Lastige ploeg"

14 september 2016, 18:16

José Mourinho is Manchester United aan het klaarstomen voor de Europa League-ontmoeting met Feyenoord. De Portugese manager denkt dat het geen makkie gaat worden in De Kuip. Hij mikt op niets minder dan de EL-winst met Man United, maar heeft respect voor de tegenstander uit Rotterdam-Zuid.

"We respecteren de tegenstander, maar komen om de wedstrijd te winnen", sprak Mourinho op de persconferentie in aanloop naar het treffen met Feyenoord. "We zouden liever geen Europa League spelen, maar hebben wel respect voor deze competitie. We gaan ervoor om het toernooi te winnen. Dat wordt een lastige opgave, maar het is simpel om het te voelen en het te zeggen. Het is de manier waarop we de Europa League willen benaderen", aldus de Portugees.

Wayne Rooney en Henrikh Mkhitaryan ontbreken in de selectie van Man United voor de wedstrijd in Rotterdam. Vooral de absentie van aanvoerder Rooney is opvallend. "Hij heeft elke wedstrijd sinds het begin van het seizoen gespeeld en heeft ook nog eens bij de Engelse ploeg gespeeld", verklaart Mourinho. "Ik wil dat hij in de volgende Premier League-wedstrijd weer fris zal zijn."

Zonder Rooney en Mkhitaryan blijft er nog genoeg over, stelt Mourinho. "Ik heb een zeer goed team meegenomen. Dat is ook nodig, aangezien we een lastige ploeg treffen", zegt Mourinho, die afgelopen weekend de Manchester Derby met 1-2 verloor met United. "Morgen is een belangrijke wedstrijd voor ons. Ik hoop dat mijn spelers goed reageren na de nederlaag van zaterdag. Een goede start van de groepsfase is belangrijk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen