Groep H: geen winnaar bij Juve-Sevilla, Lyon soeverein

14 september 2016, 23:20   Bijgewerkt: 15 september 2016, 10:23

Juventus en Sevilla zijn de poulefase van de Champions League tegen elkaar begonnen met een puntendeling. In Turijn kwamen de verliezend finalist van 2014 en de Europa League-winnaar van de afgelopen drie jaar niet tot scoren. In Zuid-Frankrijk maakte Olympique Lyon korte metten met Dinamo Zagreb: 3-0.

Spaarzaam, dat waren de hoogtepunten in het Juventus Stadium. Hoewel Juventus eigenlijk de hele wedstrijd heer en meester was tegen Sevilla, was het niet eens zo gek dat na afloop van het duel in Turijn nog steeds de brilstand op het scorebord stond. Het was pover. Het grootste gevaar werd gesticht door Gonzalo Higuaín. De recordaankoop van Juventus knikte in de tweede helft van het duel met de Andalusiërs op de lat. Paulo Dybala had ook de nodige kansen, maar mede dankzij het ijzersterke keeperswerk van Sergio Rico hield Sevilla haar doel schoon: 0-0.

Bij Lyon-Dinamo Zagreb werd wel gescoord, drie keer om precies te zijn. De Kroatische bezoekers werden onder de voet gelopen door de equipe uit Zuid-Frankrijk, waarvoor Corentin Tolisso, Jordan Ferri en Maxwel Cornet trefzeker waren: 3-0.

Lyon verdedigt haar koppositie op dinsdag 27 september in de uitwedstrijd tegen Sevilla, Juventus gaat dan op visite bij Dinamo Zagreb.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen