Dost: "Dit is ongelofelijk, we speelden fantastisch"

14 september 2016, 23:10

"Ongelofelijk, ongelofelijk", dat waren de eerste woorden van Bas Dost na de uitwedstrijd van Sporting Clube de Portugal tegen Real Madrid. De Nederlandse spits was met zijn Portugese werkgever zeer dicht bij een stunt in de Spaanse hoofdstad, maar door late goals van Cristiano Ronaldo en Alvaro Morata werd er met 2-1 verloren.

"We hebben echt fantastisch gespeeld. We hebben hier gewoon gedomineerd, geweldig", zegt Dost tegen Veronica over het uitduel in Bernabéu. "Dan komt er een vrije trap in de 88ste minuut... Volgens mij was daar bij lange na niets aan de hand. Ronadlo schiet de bal met wereldklasse binnen, maar het is geen vrije bal in mijn ogen", bromt Dost. "Op dat moment ben je al ontevreden met één punt en dan wordt het daarna zelfs nog erger."

"Als je naar Madrid komt, dan weet je dat je kan verliezen. Maar als je zo speelt als wij, dan kan je hier gewoon winnen", vervolgt Dost. "Dit is wel echt even heel erg zuur. Het is wel een groot compliment dat wij zo gevoetbald hebben in Madrid. Het voelt goed om hier deel van uit te maken", aldus de toch wel trotse Dost.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen