Zidane: "Ik weet niet of dit een verdiende uitslag is"

14 september 2016, 23:54

Real Madrid hoopt dit seizoen de eerste ploeg in de historie te worden die de Champions League twee keer op rij wist te winnen. De Madrilenen begonnen de nieuwe campagne echter bijna met een grote teleurstelling. Ze stonden na 88 minuten spelen met 0-1 achter tegen Sporting Clube de Portugal. Cristiano Ronaldo en Alvaro Morata draaiden het thuisduel echter om in de laatste minuten.

De opluchting is na afloop zeer groot bij Zinedine Zidane. De coach van Real Madrid beseft dat zijn ploeg goed weggekomen is tegen het verrassend sterke Sporting. "Ik weet niet of dit een verdiende uitslag is", sprak de Fransman na afloop. "Maar het is wel duidelijk dat we erin bleven geloven. Dat moet ook altijd. We moesten gefocust blijven en als een team blijven spelen."

Dat laatste heeft Real Madrid volgens Zidane de drie punten opgeleverd. "We weten dat we dan altijd het verschil kunnen maken. Het was dan wel geen perfecte wedstrijd, soms is het resultaat even belangrijker", aldus de oefenmeester. "We kunnen wel beter dan dit. Toch ben ik blij met de punten. We hadden het lastig, maar de buit is binnen", aldus Zidane. "De wissels zorgden voor een mooie impuls", zegt hij verder over Morata, Lucas Vázquez en James Rodríguez.

In dezelfde groep won Borussia Dortmund woensdagavond met 0-6 bij Legia Warschau.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen