Wijnaldum staat nog droog: "Extra gretig om te scoren"

15 september 2016, 11:36

Georginio Wijnaldum staat al jaren te boek als een scorende middenvelder, maar heeft het net bij Liverpool nog niet gevonden. Dat zorgt ervoor dat de Oranje-international extra gretig wordt op het maken van doelpunten. Na twee assists hoopt hij komende vrijdag tegen Chelsea (uit) ook eens tot scoren te komen.

"Ik ben wel een beetje gewend geraakt aan het maken van doelpunten", zegt Wijnaldum op de website van zijn Engelse werkgever. "In de afgelopen jaren heb ik als middenvelder vaak gescoord. Als je dat gevoel kent, dan wil je blijven scoren. Je wordt steeds gretiger. Dat heb ik nu ook", aldus de dynamische middenvelder. "Toch is het belangrijkste dat ik het team kan helpen. Als dat met assists moet, dan is dat ook prima. Natuurlijk wil wil ik scoren en zoek ik naar doelpunten, maar ik denk altijd in het belang van het team."

"Ik blijf wel rustig en weet dat de doelpunten wel komen", vervolgt Wijnaldum. "Maar als dat niet gebeurt en we winnen wel, dan is het ook oké", stelt de international, die na vijf officiële wedstrijden voor Liverpool dus nog droog staat.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen