Agüero kritisch ondanks hattrick: "Liep niet zo lekker"

15 september 2016, 11:49

Sergio Agüero wist woensdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach (4-0 winst) weer eens een hattrick aan te tekenen voor Manchester City, maar blijft desondanks kritisch op zichzelf. De Argentijns maakte dit seizoen al negen doelpunten in vijf optredens, maar toont zich perfectionistisch.

"Als je een paar wedstrijd niet speelt, dan verlies je wat ritme", zegt Agüero op de UEFA-website, waarmee hij doelt op de Premier League-schorsing waardoor hij onder meer de Manchester Derby (1-2 winst) moest missen. "Ik ben blij dat ik weer kon spelen en dat ik meerdere goals heb gemaakt, maar in de eerste helft liep het niet zo lekker. Ik verloor veel ballen en daar baal ik van. Gelukkig ging het in de tweede helft wel beter."

Agüero is de grote man bij Man City, maar benadrukt wel dat hij niet naast zijn schoenen moet lopen. "Pep Guardiola vraagt hetzelfde van iedereen, ook van mij. Ik moet ook helpen met verdedigen", aldus de Argentijn, die dit seizoen 'minimaal de halve finale' van de CL wil bereiken. "We hebben een geweldig team, het moet mogelijk zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen