Doelman Koeman gaat voor zijn kans bij FC Oss

15 september 2016, 17:11

Nadat hij vorig seizoen al een keer mocht invallen tegen FC Volendam maakte Ronald Koeman vorige week zijn basisdebuut in de Jupiler League. De 21-jarige keeper, de zoon van de gelijknamige manager van Everton, stond onder de lat in de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch (2-1 verlies).

"Mijn debuut is door de nederlaag niet compleet", blijft Koeman ingetogen op de officiële website van FC Oss. "We hebben een flinke dreun gekregen, zeker door de manier waarop. Na de eerste helft kwamen we uit de kleedkamer met het idee om de drie punten over de streep te trekken. Dat het op zo'n ongelukkige manier mis is gegaan, maakt het extra pijnlijk." Den Bosch boog in het laatste kwartier een 0-1 achterstand om in een 2-1 zege.

Vrijdag speelt FC Oss met Koeman in het doel thuis tegen FC Eindhoven. "Een spannend en mooi moment. Ik hoop dat we dit duel wel glans kunnen geven. Als wij de lijn van het duel met Den Bosch doortrekken, moet dat lukken. Eindhoven draait ook niet goed", vervolgt hij. Koeman is de eerste doelman van FC Oss omdat Xavier Mous in de lappenmand zit. De Brabantse club is op zoek naar een nieuwe sluitpost, maar Koeman gaat voor zijn kans. "Het is logisch dat er een derde keeper komt. Dat moet wel, want anders hebben we een probleem bij een blessure van Björn (Haggerty, red.) of mij. Wie de nieuweling wordt, dat zie ik wel. Ik doe sowieso mijn uiterste best om eerste doelman te blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen