Feyenoord met Kongolo, Pogba start bij ManUnited

15 september 2016, 17:55

Terence Kongolo keert vanavond in de thuiswedstrijd tegen Manchester United, in de eerste speelronde van de groepsfase van de Europa League, terug in de basis bij Feyenoord. De verdediger was afgelopen weekend tegen ADO Den Haag (3-1 winst) nog invaller, omdat hij vanwege knieklachten niet volledig fit was voor een basisplek.

De terugkeer van Kongolo gaat ten koste van Lucas Woudenberg. Laatstgenoemde begint tegen Manchester United op de bank. Kongolo vormt de Feyenoord-defensie met Rick Karsdorp, Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden, met achter zich doelman Brad Jones. Op het middenveld spelen, net als tegen ADO, Karim El Ahmadi, Dirk Kuyt en Tonny Vilhena. Met Steven Berghuis, Nicolai Jørgensen en Jens Toornstra is ook de voorhoede ongewijzigd gebleven.

Bij Manchester United beginnen Timothy Fosu-Mensah en Memphis Depay, evenals Zlatan Ibrahimovic, op de bank. Daley Blind krijgt, net als onder meer Wayne Rooney, rust van manager José Mourinho. Paul Pogba start wel in De Kuip, waar om 19.00 uur wordt afgetrapt.

Opstellingen

Feyenoord: Jones; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Kongolo; El Ahmadi, Kuyt, Vilhena; Berghuis, Jørgensen, Toornstra

Manchester United: De Gea; Darmian, Bailly, Smalling, Rojo; Schneiderlin, Herrera, Mata, Pogba; Martial, Rashford

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen