Wuytens heeft flinke hersenschudding na botsing

15 september 2016, 22:35

Stijn Wuytens bracht AZ donderdag na een uur spelen op een 1-0 voorsprong in de thuiswedstrijd tegen Dundalk, de ouverture in de groepsfase van de Europa League. Gevierd werd dat doelpunt echter niet. Wuytens kwam bij het maken van de goal hard in botsing met de Ierse keeper en bleef daarna roerloos op het gras liggen. De schrik zat er goed in bij iedereen in het AFAS Stadion.

"Naar omstandigheden gaat het goed met Stijn", sprak AZ-coach John van den Brom na afloop op de persconferentie redelijk geruststellende woorden over Wuytens, zo meldt de Alkmaarse club via de officiële kanalen. "Hij heeft een flinke stootslag op zijn kin gehad en is even buiten bewustzijn geweest. Daar heeft hij een flinke hersenschudding aan over gehouden. De paniek bij iedereen in het stadion was voelbaar."

"Uiteindelijk krijgen we ook nog een tegengoal", aldus Van den Brom, doelend op de late 1-1 van Ciaran Kilduff. Op dat moment stond Dundalk met tien man omdat Stephen O'Donnell in de 71ste minuut met zijn tweede gele kaart van het veld was gestuurd. "Al met al een domper", besloot Van den Brom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen