Mourinho: "Wij wilden winnen, zij niet verliezen"

15 september 2016, 23:46

Volgens Manchester United-manager José Mourinho had zijn elftal donderdag niet hoeven verliezen bij Feyenoord in de Europa League. De Portugese oefenmeester had het gevoel dat zijn club de controle had in De Kuip en bovendien was de winnende goal van Tonny Vilhena (1-0) buitenspel.

"Natuurlijk ben ik niet blij met deze start", mopperde Mourinho na afloop bij BT Sport. "Volgens mij hadden we in de tweede helft altijd de controle. We probeerden te winnen, zij niet te verlezen. We hadden het gevoel dat Feyenoord er fysiek een beetje doorheen zat. Ze hadden het lastig, maar op dat moment verloren we de wedstrijd. Het was dubbel pech, want de goal van Feyenoord was duidelijk buitenspel."

"Feyenoord heeft met alles wat ze hadden verdedigd, met een geweldig publiek achter zich en een geweldige instelling. Dat wisten we", vervolgde Mourinho. "We weten dat iedereen in de Europa League tegen Manchester United wil spelen en dat iedereen zal strijden tot de limiet. Dat hebben zij gedaan. Zij hadden het geluk om te scoren in het laatste deel van de wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen