Goed nieuws: hersenschudding Wuytens valt mee

16 september 2016, 11:13

AZ is daags na de Europa League-wedstrijd tegen het Ierse Dundalk FC (1-1) met goed nieuws gekomen. De hersenschudding die Stijn Wuytens heeft opgelopen in het eerste groepsduel, valt gelukkig mee. De Alkmaarders plaatsten vrijdagochtend een foto van de middenvelder, die zijn duim omhoog stak op het plaatje.

De schrik zat er donderdagavond flink in, toen Wuytens bij het maken van de 1-0 tegen Dundalk een harde knal kreeg van Dundalk-keeper Gary Rogers. De verdediger bleef een tijdje roerloos liggen op het veld, waardoor het muisstil was in het AFAS Stadion. Na ruim vijf minuten op het veld te hebben gelegen, verliet de Belg per brancard het veld. De verdediger was weer bij kennis in de kleedkamer, maar moest wel naar het ziekenhuis worden afgevoerd.

De schade blijkt dus mee te vallen. "Wuytens is op het AFAS Trainingscomplex. De hersenschudding valt mee", schrijft AZ op Twitter. De opluchting is groot in Alkmaar, omdat er gevreesd werd voor iets ergers. Er waren zelfs tranen te zien bij Alireza Jahanbakhsh en coach John van den Brom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen