Simeone bevestigt 'contractverkorting' bij Atlético

16 september 2016, 13:02

Een contractverkorting komt bijna nooit voor in de voetbalwereld, maar toch hebben Diego Simeone en Atlético Madrid hun samenwerking ingekort. De Argentijnse oefenmeester lag in het Estadio Vicente Calderón nog vast tot medio 2020, maar in samenspraak is besloten om het contract in te korten tot medio 2018.

Diverse Spaanse media brachten het nieuws donderdag al naar buiten en een dag later is het bericht bevestigd door Simeone. De Argentijnse coach benadrukt wel dat men niet te veel achter de situatie moet zoeken en dat de fans van Atlético rustig moeten blijven. "We hebben met elkaar gesproken en hebben de beste beslissing voor de club genomen", sprak Simeone op de persconferentie in aanloop naar de La Liga-wedstrijd tegen Sporting Gijón.

"We hebben dit samen besloten", gaf Simeone aan. "Aan de situatie is los hiervan niets veranderd. Blijf rustig, het gaat prima hier", verzekerde de Argentijn, die sinds 2011 werkzaam is bij Atlético en onder meer de Spaanse landstitel greep en twee keer de Champions League-finale wist te bereiken.

"Het is normaal dat hier anders mee wordt omgegaan dan eigenlijk zou moeten, maar daar trek ik me weinig van aan. Ik laat me leiden door mijn verstand en gevoel", zei de 46-jarige Simeone verder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen