Uitblinker El Ahmadi geniet: "Het niveau was hoog"

16 september 2016, 13:39

Karim El Ahmadi nam Feyenoord donderdagavond in de Europa League-wedstrijd tegen Manchester United op sleeptouw. Mede dankzij het voortreffelijke werk dat de Marokkaanse international verrichte op het Rotterdamse middenveld werd de Engelse topclub knap met 1-0 verslagen in De Kuip.

"Dit is goed voor de club, maar ook goed voor het Nederlandse voetbal", zegt El Ahmadi op de clubwebsite over de fraaie overwinning op Man United. "We hebben laten zien dat we ook in de duels en in verdedigend opzicht ons mannetje kunnen staan. Vooraf hadden we heel veel zin om ons te meten met zo'n ploeg. We hebben nu laten zien waartoe we in staat zijn. Het niveau was hoog, te vergelijken met Premier Leaguewedstrijden die ik heb gespeeld. Dat merkte ik de laatste tien minuten ook wel in mijn benen. Dat zullen meer jongens hebben gehad, maar op karakter hebben we de overwinning binnengesleept", aldus de middenvelder.

Toch moet de euforie snel weer plaatsmaken voor focus, weet El Ahmadi. "Natuurlijk is het een prachtige overwinning en mogen we hier heel even van nagenieten, maar aan de andere kant: het zijn maar drie punten en er volgen nog vijf wedstrijden. Zondag tegen PSV moeten we er weer staan, want die wedstrijd is even belangrijk. Dat besef was er gelukkig ook direct na afloop in de kleedkamer."

El Ahmadi is na zijn uitstekende wedstrijd genomineerd voor de prijs van Speler van de Week in de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen