(advertorial)- Win je eigen spelersbus!

19 september 2016, 10:56

Wie een zoon of dochter heeft die op voetbal zit, kent het probleem maar al te goed: iedere week moet voor vervoer worden gezorgd. Meestal is er een heel rooster opgesteld, om ervoor te zorgen dat voor iedere uitwedstrijd drie, vier of vijf auto's beschikbaar zijn. Maar voor één keer zorgen niet jullie, maar de link,_blank,Wegenwacht] misschien voor het vervoer. In stijl!

Want de Wegenwacht stelt een heuse spelersbus beschikbaar. Laat je zoon of dochter zich even voelen als Cristiano Ronaldo, Lionel Messi of Arjen Robben als ze instappen in de bus en vervolgens keurig afgezet worden op de plaats van bestemming. De bus vervoert het team van de thuisclub naar de uitclub. De kinderen hebben zo de reis van hun leven en bovendien hoef jij, als ouder, een keer niet te rijden. Iedereen wint!

Kans maken op deze geweldige prijs is heel eenvoudig: link,_blank,meld een jeugdteam aan] in de leeftijd tot en met 12 jaar en laat weten waar en wanneer de wedstrijden van deze ploeg plaatsvinden. Je maakt dan direct kans op het winnen van de spelersbus. Doe ook mee en deel de actie met je vrienden, bekenden en familie! Want hoe meer aanmeldingen voor je team, hoe groter de kans dat je wint.

Eerder won de F4 van DVSP uit Pijnacker de spelersbus! Check hoe mooi de kids het vonden:

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen