Guardiola: "Ik verwacht dat Agüero contract verlengt"

16 september 2016, 18:11   Bijgewerkt: 16 september 2016, 20:27

Het heeft er alle schijn van dat Sergio Agüero voorlopig nog bij Manchester City blijft. Trainer Pep Guardiola liet vrijdag tijdens de persconferentie voor het thuisduel met Bournemouth aan Sky Sports weten dat de Argentijn van plan is zijn contract met in ieder geval een jaar te verlengen.

De 28-jarige Agüero speelt sinds 2011 in Manchester en tekende in 2014 nog voor een vijfjarige verlenging van zijn verblijf bij The Citizens. De spits sprak in het verleden al vaker over een terugkeer bij zijn oude liefde Independientie, maar volgens Guardiola is dat plan voorlopig van de baan. "Ik denk dat hij bij gaat tekenen. Het is nog niet officeel en ik weet dus ook niet zeker of het gaat gebeuren maar als hij blijft, dan ben ik erg blij."

Agüero speelde 213 wedstrijden voor City sinds hij overkwam van Atletico Madrid en vond daarin maar liefst 145 keer het net. Aanstaande zaterdag zal de Argentijn echter vanaf de zijlijn moeten toekijken, aangezien hij nog een schorsing van twee wedstrijden uit moet zitten. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen