Bacca leidt Milan naar overwinning bij Sampdoria

16 september 2016, 22:45

Na nederlagen tegen Napoli (4-2) en Udinese (0-1) heeft AC Milan weer een driepunter gescoord in de Serie A. Coach Vincenzo Montella leidde de Milanese club vrijdag naar een 0-1 overwinning bij Sampdoria, de club waar hij vorig seizoen nog eindverantwoordelijke was.

Carlos Bacca maakte vijf minuten voor tijd het verschil namens AC Milan in het Stadio Luigi Ferraris. De Colombiaanse aanvaller werkte de bal in de verre hoek, na een pass van Suso. Een minuut eerder had AC Milan nog om een strafschop geschreeuwd, maar de arbitrage zag niets in een overtreding van Pedro Pereira op Giacomo Bonaventura.

AC Milan heeft na vier duels, net als Sampdoria, zes punten. Daarmee staan beide teams op een gedeelde vierde plaats, maar de concurrentie komt later dit weekeinde nog in actie.