Atlético Madrid wint na bliksemstart van Gijón

17 september 2016, 18:27

Atlético Madrid speelde in de eerste twee speelrondes van het nieuwe La Liga-seizoen gelijk tegen twee promovendi, maar inmiddels lijkt de ploeg haar draai te hebben gevonden. De equipe van coach Diego Simeone boekte zaterdag haar derde overwinning van deze week. In het eigen Estadio Vicente Calderon werd Sporting de Gijón met 5-0 verslagen.

Atlético leidde binnen vijf minuten al met 2-0 tegen Gijón. Op aangeven van Kevin Gameiro opende Antoine Griezmann in de tweede minuut de score, drie minuten later was Gameiro zelf verantwoordelijk voor de 2-0. Griezmann legde in de 31ste minuut de ruststand vast op 3-0. In het tweede bedrijf liep Atlético uit naar een 5-0 overwinning, door twee treffers van Fernando Torres. Het clubkind maakte er in de 72ste minuut na voorbereidend werk van Angel Correa 4-0 van en legde in de extra tijd uit een strafschop de eindscore vast op 5-0.

Eerder deze week won Atlético in La Liga al met 0-4 van Celta de Vigo, wat in de Champions League werd opgevolgd door een 0-1 overwinning bij PSV. Met acht punten uit vier duels staat Atlético derde in La Liga. FC Barcelona en Real Madrid delen met negen punten de koppositie. Barça won eerder op de dag met 1-5 bij CD Leganes, Real gaat zondag op visite bij Espanyol.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen