Ranieri: "Was benieuwd naar reactie van spelers"

17 september 2016, 20:00

Leicester City-manager Claudio Ranieri is een tevreden man na de thuiswedstrijd van zijn elftal tegen Burnley FC. De Premier League-kampioen won zaterdag in het eigen King Power Stadium met 3-0 van de promovendus en toonde daarmee aan goed hersteld te zijn van het Champions League-duel met Club Brugge (0-3 winst) van eerder deze week.

"Ik ben ontzettend blij met dit resultaat en het spel van mijn elftal", aldus Ranieri na afloop in gesprek met de BBC. "Ik was benieuwd hoe mijn spelers zouden reageren na de Champions League. Ze hebben heel goed gereageerd. Na de zege in de Champions League was het belangrijk om een goed vervolg te kennen in de Premier League."

"We hebben drie keer gescoord, waarvan twee doelpunten werden gemaakt door Islam Slimani", vervolgde Ranieri. De Algerijn kwam eerder deze zomer voor 30 miljoen euro over van Sporting Clube de Portugal. "Volgens mij zijn onze fans tevreden. Het is belangrijk dat Slimani blijft scoren, want als hij alleen in zijn eerste wedstrijd doel treft, dan hebben we een probleem. Hij is een goede jongen en heel blij."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen