Fraser ziet groot verschil: "Eerste helft was niets"

17 september 2016, 23:48

Vitesse-coach Henk Fraser vond zijn ploeg zaterdag in de eerste helft van de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles matig spelen. Over het tweede bedrijf was de oefenmeester wel tevreden. Daarin liep Vitesse door twee goals in het laatste kwartier ook uit naar een 2-0 zege, wat de eerste thuisoverwinning van de Arnhemmers sinds februari van dit jaar betekende.

"De eerste helft was niets", mopperde Fraser na afloop voor de camera van de NOS. "Je kan praten over tactiek en dat soort zaken. Het gaat echter ook om emotie, dan bedoel ik energie. Dat moet je er ook in leggen, want anders heb je niets aan tactiek. Alle energie die we voor rust niet hadden, hadden we in de tweede helft wel. De eerste helft was matig, de tweede uitstekend. Daarin hebben we goed gevoetbald en goede goals gemaakt."

"De oorzaak van het verschil tussen de eerste en tweede helft weet ik zo snel ook niet. Voor rust hadden we wel beter als team moeten spelen. Hoe goed ik mijn spelers ook vind, als individu ga je een ploeg als Go Ahead niet kapot spelen", besloot Fraser.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen