Werder Bremen ontslaat trainer na derde nederlaag op rij

18 september 2016, 11:07

Viktor Skripnik is ontslagen als trainer van Werder Bremen. Dat heeft de clubleiding besloten naar aanleiding van de 4-1 nederlaag tegen Borussia Mönchengladbach. Alexander Nouri neemt voorlopig zijn taken over.

Voor Werder Bremen was de 4-1 nederlaag van zaterdag de derde wedstrijd op rij die werd verloren. Eerder al waren er nederlagen tegen FC Augsburg (1-2) en Bayern München (6-0). Na het verlies tegen Bayern werd Bremen zelfs uitgemaakt voor 'café-elftal'. 

Naast Skripnik moeten ook assistenten Florian Kohfeldt en Torsten Frings vertrekken. Sportief directeur Frank Baumann noemt het besluit van de club onvermijdelijk. "We zijn er na de wedstrijd tegen Gladbach niet van overtuigd dat hij in deze situatie in korte tijd nog voor een positieve wending kan zorgen."

De Oekraïense trainer werd twee jaar geleden aangesteld bij Werder Bremen. Afgelopen seizoen ontsnapte de ploeg nog ternauwernood aan degradatie. Het is nu de taak aan Nouri, die trainer van Werder Bremen onder 23 was, om de Duitse club aan de eerste punten van het seizoen te helpen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen