Eerste zege Southampton, Stoke hard onderuit

18 september 2016, 17:42

Southampton heeft in eigen huis de eerste overwinning van het seizoen geboekt. Swansea City werd met 1-0 verslagen dankzij een doelpunt van Charlie Austin. Zowel Virgil van Dijk als Jordy Clasie begon in de basis bij de thuisploeg.

Southampton begon niet goed aan het seizoen met twee nederlagen en twee gelijke spelen. Zondag was de ploeg van Claude Puel tegen Swansea City wel succesvol. In het St. Mary's Stadium werd het 1-0 voor de thuisploeg. Na goed voorbereidend werk van Dusan Tadic was het Austin die het winnende doelpunt wist te maken. Door de overwinning stijgt Southampton naar de achttiende plaats.

Stoke City

Stoke City, waar Bruno Martins Indi de voorkeur kreeg boven Erik Pieters op de linksbackpositie, wist ook op bezoek bij Crystal Palace geen punten te pakken. De ploeg van Mark Hughes ging met 4-1 onderuit. Al na twaalf minuten stond het 2-0 voor de thuisploeg na goals van James Tomkins en Scott Dann.

Na rust werd de score nog verder uitgebreid via James McArthur en Andros Townsend. Marko Arnautovic maakte in de slotminuten van de wedstrijd de eretreffer. Door de nederlaag staat Stoke nog altijd stijf onderaan met slechts één punt uit vijf duels. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen