De Boer stunt met overwinning op kampioen Juventus

18 september 2016, 20:01

Frank de Boer heeft zondagavond zichzelf en zijn ploeg een enorme boost gegeven. De manschappen van de Nederlandse trainer versloegen op eigen bodem landskampioen Juventus met 2-1. Een welkome overwinning na de tegenslag in de Europa League van afgelopen donderdag.

Voorafgaand aan de wedstrijd waren de blikken al op De Boer gericht. Door zijn tegenvallende start met Inter stond de coach enigszins onder druk in de Italiaanse media. Die monden zijn voorlopig gesnoerd door de prestatie tegen Juventus. Op basis van wilskracht troefde het de grootmacht uit Turijn af. Inter eindigde het duel met tien man door een tweede gele kaart voor Ever Banega in de blessuretijd.

De bezoekers kwamen ruim twintig minuten voor tijd nog wel op voorsprong door een doelpunt van Stephan Lichtsteiner. Twee minuten later zorgde Mauro Icardi alweer voor de gelijkmaker. Ivan Perisic kroonde zich met een rake kopbal tot man van de wedstrijd. Hij deed dat op aangeven van Icardi, die tot nu toe bij alle competitiedoelpunten van Inter is betrokken.

Napoli staat door de nederlaag van Juventus met tien punten alleen aan kop in de Serie A. Juventus volgt op een punt achterstand. Inter is op de zesde positie terug te vinden met zeven punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen