Inzaghi prijst De Vrij en laat Kishna even links liggen

19 september 2016, 14:06

Simone Inzaghi, de coach van Lazio Roma, heeft zich uitgesproken over Stefan de Vrij en Ricardo Kishna. Waar De Vrij de complimenten krijgt van de voormalig aanvaller, maakt Kishna even een pas op de plaats bij de Biancocelesti.

De Vrij is nu weer een tijdje fit na zijn blessure en Inzaghi is blij dat de centrumverdediger steeds beter wordt. "Hij traint goed en zijn knie reageert ook prima. Hij groeit per wedstrijd. Hij is een geweldige speler, die ons zal helpen om de club te ontwikkelen. Hij kan morgen gewoon spelen", aldus Inzaghi, die dinsdagavond met Lazio op bezoek gaat bij AC Milan.

Afgelopen zaterdag won Lazio in het eigen Stadio Olimpico met 3-0 van Pescara. Ricardo Kishna was er toen niet bij. De vleugelaanvaller zat voor de eerste keer dit seizoen niet bij de wedstrijdselectie bij een Serie A-duel, terwijl hij daarvoor twee van de drie keer in de basis stond. "Dat was een technische keuze. Hij traint goed, maar er moeten keuzes worden gemaakt. Ik zal van tijd tot tijd veranderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen