Hoekman weigert afkoopsom: "Wil in mijn functie terugkeren"

20 september 2016, 11:06

Twee weken geleden werd Danny Hoekman bij NEC op non-actief gesteld. De Nijmegenaren brachten destijds in een statement naar buiten dat de invulling en uitvoering van zijn functie als technisch manager niet bleken te stroken met de verwachtingen. Hoekman neemt echter geen genoegen met een afkoopsom en wil zijn baan terug.

"Ik ben het er niet mee eens dat ik op non-actief ben gesteld', zo vertelt Hoekman aan Voetbal International. "Ik wil heel graag in mijn functie terug bij mijn club, dat is mijn streven. Ik hoop dat dat op een normale manier kan plaatsvinden. De beoogde evaluatie om de kinderziektes te bespreken, is helaas nooit doorgegaan. Maar wat mij betreft keer ik zo snel mogelijk terug. Ik ben een professional en kan met iedereen samenwerken."

Dat Hoekman op non-actief werd gesteld, belemmerde hem niet in de persruimte te verschijnen tijdens het uitduel met Sparta Rotterdam van afgelopen zondag. "Dat is toch niet strafbaar? Ik heb geen stadionverbod van de KNVB en in mijn ogen is het niet meer dan logisch. Omdat ik terug wil in mijn functie, wil ik zo goed mogelijk op de hoogte blijven van het voetbal. Bovendien ben ik ook supporter van mijn club."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen