Courtois: "Wil in de toekomst terugkeren naar Spanje"

20 september 2016, 12:48

Thibaut Courtois keepte drie seizoenen op huurbasis voor Atlético Madrid. Zijn tijd in Spanje is hem kennelijk goed bevallen, want de huidige doelman van Chelsea keert graag ooit terug in de Primera División. Die plannen onthulde hij in gesprek met Marca.

"Ik houd nog steeds van Spanje. Vanwege Madrid, maar ook vanwege de rest van het land. Ik houd vanaf het begin van het eten, de mensen en de levenswijze. Ik plan nu ook elke dag nog een siësta in", verwijst Courtois naar de Spaanse gewoonte om aan het begin van de middag een dutje te doen.

"Toen ik Spanje verliet, wist ik al dat ik er op een gegeven moment zou terugkeren. Maar ik heb nu een contract bij Chelsea tot 2019. Als ik het laatste jaar van mijn contract inga, zal ik beslissen of ik Chelsea wil verlaten of een nieuw contract teken."

Van de vermeende interesse van Real Madrid weet hij overigens niets af, zo geeft Courtois aan. "Behalve dan wat er in de kranten wordt geschreven. Wel stuurden ze me een fax toen ik vorig jaar geblesseerd raakte aan mijn knie, om me een spoedig herstel te wensen. Dat vond ik een mooi gebaar."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen