Milan boekt zege op Lazio, PSG wint eenvoudig

20 september 2016, 22:59

Net als afgelopen weekend heeft Carlos Bacca zijn club AC Milan bij de hand genomen in de Serie A. De spits bezorgde zijn team vrijdag met een late goal de 0-1 zege bij Sampdoria en ook dinsdagavond was hij van waarde voor de Italiaanse grootmacht. Mede door een treffer van de Colombiaan won de ploeg met 2-0 van SS Lazio.

Stefan de Vrij, die de laatste weken goed speelt bij Lazio en werd opgenomen in de voorselectie van Oranje, begon vanzelfsprekend in de basis bij de bezoekers. Hij zag zijn tegenstander Bacca in de 37ste minuut voor de 1-0 zorgen. Lange tijd stond die stand op het scorebord, maar M'Baye Niang liet de supporters van Milan in de slotfase nog een keer juichen. De aanvaller verzilverde in de 74ste minuut een strafschop: 2-0. Door de zege passeert AC Milan de ploeg uit Milaan op de ranglijst. Milan staat nu derde in de Serie A, maar kan de komende dagen nog worden ingehaald door de concurrentie.

In Frankrijk heeft Paris Saint-Germain een eenvoudige zege geboekt in de zesde speelronde. Op eigen veld werd er met 3-0 gewonnen van het laaggeklasseerde Dijon FC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen