Oss naar De Kuip: "Niet met zijn allen selfies maken"

22 september 2016, 16:13

Een strijd tussen David en Goliath, dat is het duel tussen Feyenoord en FC Oss donderdagavond in de eerste ronde van de KNVB Beker. De Rotterdammers draaien dit seizoen als een tierelier, terwijl de Brabanders moeizaam van start zijn gegaan in de Jupiler League. Coach François Gesthuizen stelt dat de trip naar Rotterdam gaan schoolreisje moet worden voor zijn team.

"Voor mij als trainer is het niet nieuw. Ik heb wel vaker in een volle Kuip gespeeld, maar voor een aantal jongens wel", beseft Gesthuizen in gesprek met RTV Rijnmond. Hij hoopt dat zijn team niet onder de indruk raakt van de atmosfeer in De Kuip. "We moeten niet met z'n allen foto's en selfies maken. Dat zie ik niet zo zitten. Dan blijf ik liever thuis."

Terence Kongolo en Steven Berghuis lieten eerder deze week weten dat zij de selectie van Oss totaal niet kennen. ''Als je vorige week aan Zlatan Ibrahimovi? dezelfde vraag had gesteld, had hij dat ook niet geweten. Maar je weet hoe die wedstrijd afliep'', doelt Gesthuizen op de overwinning van Feyenoord op Manchester United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen