Koeman support voor één keer tegenstander in Kuip

22 september 2016, 16:37

Ronald Koeman juicht vanavond (donderdag) niet voor Feyenoord, dat in het toernooi om de KNVB Beker tegen FC Oss speelt. De manager van Everton support FC Oss, dat op bezoek gaat in De Kuip. Dat is ook logisch, aangezien Koeman junior onder de lat staat bij de Jupiler League-club. "Voor één keer support ik het andere team in De Kuip. Succes FC Oss en Ronald Koeman junior", zegt de coach op Twitter.

Met Everton is Koeman nog altijd ongeslagen in het nog prille Premier League-seizoen, maar in de League Cup verloren The Toffees deze week verrassend van Norwich City. "We hebben een goede start van het seizoen gehad. Misschien nog wel beter dan men had verwacht. De kwaliteitsspelers kunnen het verschil maken", aldus Koeman.

"Ik ben natuurlijk niet blij met het resultaat tegen Norwich, maar ik ben wel tevreden over het spel en de werklust van het team. Maar in voetbal draait het om scoren en dat hebben we niet gedaan. Toch moeten we de lijn van de goede seizoensstart doortrekken", stelt Koeman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen