Petrovic: "Hebben laten zien dat we weer op niveau zijn"

22 september 2016, 17:20

ADO Den Haag wist al drie keer op rij niet meer van sc Heerenveen te winnen in het eigen Kyocera Stadion. Zaterdag is er een nieuwe kans, als de ploeg van Zeljko Petrovic om 18.30 uur aftrapt tegen de Friezen. De coach hoopt dat de bekerwinst tegen NEC (na penalty's) een inspirerende werking heeft.

"Dat we door zijn in de beker is heel goed voor ons", zegt Petrovic op de website van ADO. "Na wat mindere wedstrijden hebben we laten zien weer op niveau te zijn. Wel jammer is dat we het niet in negentig minuten hebben beslist. We hadden er wel de kansen voor. Dertig minuten extra spelen kost veel energie. Maar als je wint, herstel je toch makkelijker", weet Petrovic. "We toonden wel goede inzet. We wilden echt winnen en door in de beker. Dat is gelukt en dat is het belangrijkste."

Hoe de opstelling van ADO er zaterdagavond uit zal zien, is nog niet duidelijk. "Ik weet nog niet of we weer met dezelfde namen gaan spelen tegen Heerenveen. Een paar spelers zitten er goed doorheen. Sommigen zijn het niet gewend 120 minuten te spelen. We willen wel een fris team tegen Heerenveen hebben, want dat is een zware tegenstander. Na de laatste training kijken we wie er fit is. Meissner is nu nog twijfelachtig. Misschien gaat Kanon in het centrum spelen. Dat kan ook weer consequenties voor het middenveld hebben. Het is even afwachten, dus."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen