Koeman jr. toegezongen: "Ik waardeer het heel erg"

23 september 2016, 08:47

Voor Ronald Koeman junior was het donderdag een bijzondere avond. De 21-jarige doelman van FC Oss stond onder de lat in De Kuip, het stadion waar hij meerdere jaren wekelijks op de tribune zat omdat zijn vader trainer van Feyenoord was. Hoewel de zoon van de manager van Everton met 4-1 verloor in Rotterdam-Zuid, kijkt hij terug op een speciale dag.

"Het was natuurlijk mooi. Jammer dat we hier verliezen, maar het was een geweldige ervaring", zegt Koeman tegen de NOS over de bekerwedstrijd van Oss tegen Feyenoord. De jonge goalie werd op positieve wijze bejegend door het Feyenoord-publiek, dat zelfs zijn naam scandeerde.  "Ik was natuurlijk wel benieuwd naar hun reactie. Ik heb alleen maar respect voor de supporters, voor hoe ze het gedaan hebben. Ik waardeer het heel erg, mijn vader denk ik ook. Het geeft maar weer eens aan hoe groot en mooi deze club is."

Koeman senior was niet in de gelegenheid om op de tribunes van De Kuip plaats te nemen. "Het wenste mij van tevoren succes via de telefoon. Hij zei dat ik rustig moest blijven en gewoon mijn ding moest doen. Jammer dat hij er niet was, maar je moet rekening houden met het soort werk dat hij doet. Dat begrijp ik. Hij zat vast voor de televisie."

Vader Koeman speelde tussen 1995 en 1997 voor Feyenoord en stond daar tussen 2011 en 2014 voor de groep als trainer.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen