Fraser is kritisch: "Gaf ze in de rust flink op de flikker"

23 september 2016, 09:56

Vitesse boekte donderdagavond in het toernooi om de KNVB Beker een 2-7 overwinning bij ASV De Dijk, een club uit de Derde Divisie, maar Henk Fraser is geen tevreden trainer. Hoewel het resultaat hem wel kan bekoren, liet het spel van de Arnhemmers in zijn ogen te wensen over.

"Ik heb ze in de rust al flink op de flikker gegeven", sprak Fraser na afloop duidelijke taal tegen Omroep Gelderland. "Ik vind dat we tegen amateurs nooit twee goals tegen mogen krijgen. Daarnaast vind ik ook dat de score voor ons een stuk groter had moeten zijn. We moeten kritisch naar onszelf kijken. We moeten blij zijn met het resultaat, want wat dat betreft hebben we gedaan wat we moesten doen", aldus Fraser.

De coach van Vitesse vindt dat de spelers van Vitesse moeten beseffen dat de beker echt een mooi toernooi en bovendien de kortste weg naar Europees voetbal is. "De beker is in alle facetten iets mentaals, elke wedstrijd is namelijk een finale. We hebben de laatste jaren al bewezen dat we een uitstekend voetballende ploeg hebben, maar nu moeten we bewijzen dat we mentaal sterker worden en met weerstand om kunnen gaan. Dat moet echt beter, wil je finales halen én winnen", stelt Fraser.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen