Rooney probeert zich niets aan te trekken van kritiek

23 september 2016, 12:29

Wayne Rooney heeft een flinke lading kritiek over zich heen kregen wegens zijn teleurstellende prestaties in de afgelopen tijd. De aanvoerder van Manchester United heeft hierop gereageerd en stelt dat het er allemaal bij hoort en dat hij niet anders gewend is.

"Zo zit het voetbal nou eenmaal in elkaar", zegt Rooney tegen het videokanaal van Man United over de kritiek. "We winnen drie wedstrijden op rij niet, dan gaat iedereen over ons dipje praten. We hadden een slechte week, met drie nederlagen in acht dagen, maar we moeten ervoor zorgen dat we met een goede reactie komen", aldus Rooney.

Over zijn eigen vormdipje zegt Rooney het volgende. "Ook dat is voetbal. Soms gebeurt dat even in je carrière. Ik probeer goed te luisteren naar mijn coaches, mijn medespelers en de mensen in mijn directe omgeving en trek me niet veel aan van de mensen die alleen onzin roepen. Ik moet me blijven focussen en hard werken. Dat heb ik mijn hele loopbaan al gedaan", aldus Rooney. "Ik ben ervan overtuigd dat de schwung wel weer terugkomt en dat we voor de prijzen kunnen strijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen