Oss komt met verklaring en biedt fans excuses aan

23 september 2016, 14:07

Heel vaak komt het niet voor dat veel fans van FC Oss staan te trappelen om mee te reizen naar een uitwedstrijd, maar deze week was dat wel het geval. De uitwedstrijd tegen Feyenoord was zeer in trek bij de supporters, maar de trip liep donderdag uit op een fiasco. Door problemen met de bussen kwamen de fans niet aan bij De Kuip. De club gaat in een verklaring op de eigen website door het stof.

"FC Oss wil, als eindverantwoordelijke partij, nogmaals een groot excuus maken naar alle supporters die gisteren een geweldige wedstrijd hebben gemist in Rotterdam tegen Feyenoord", schrijft de club. "Een bekerkraker van jewelste voor onze club, die niet kon worden meegemaakt in verband met problemen met het busvervoer. Ontzettend vervelend en naar, zacht uitgedrukt."

De Brabanders hadden een dubbeldekker besteld, maar deze kwam niet opdagen. Een andere bus was te lang en kon daardoor de draai niet maken bij het stadion. Eén bus was wel onderweg naar Rotterdam, maar deze keerde 'uit solidariteit' terug naar Oss. De club laat weten dat de kosten van de kaarten worden terugbetaald aan de supporters.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen