Ten Hag wil lijn doortrekken, Sparta zonder Van Moorsel

23 september 2016, 19:06

Erik ten Hag wil zondag met FC Utrecht in de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam de eerste drie punten van het seizoen pakken. Bij Sparta, dat na zes wedstrijden op een keurige zevende plaats staat, ontbreken enkele namen in de wedstrijdselectie vanwege blessures.

FC Utrecht boekte in het bekertoernooi tegen FC Twente de eerste overwinning van het seizoen. Ten Hag hoopt tegen Sparta ook de eerste driepunter in de competitie binnen te halen. "We hebben tegen FC Twente een stap gemaakt. Die moeten we uitbreiden. De krachten die in de ploeg vrijkwamen in het duel met Twente, moeten elke wedstrijd aanwezig zijn. We hebben nog te weinig punten, te weinig rendement."

Sparta

Alex Pastoor kan in de Galgenwaard geen beroep doen op de geblesseerden Paco van Moorsel, Mathias Pogba, Roland Bergkamp en Daniël Breedijk. Desondanks heeft de trainer vertrouwen in het duel met FC Utrecht. "De laatste thuiswedstrijden van Utrecht gingen niet zo lekker. Dat zou een cumulerende factor kunnen zijn", vertelt hij in gesprek met RTV Rijnmond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen