Van der Heijden: "Twintig procent minder geven kan niet"

24 september 2016, 12:30

Het was opvallend dat Feyenoord na de zeges op Manchester United en PSV afgelopen donderdag veel moeite had om af te rekenen met FC Oss in de KNVB Beker. Volgens verdediger Jan-Arie van der Heijden waren de Rotterdammers iets minder gefocust dan in andere duels.

"Uiteindelijk wil je een ronde verder komen en dat is gelukt. We waren minder gefocust waren dan wedstrijden daarvoor, omdat het een ander affiche is. Het is wel goed dat je door zo'n wedstrijd weet dat je met beide benen op de grond moet blijven staan. We moeten gewoon elke wedstrijd volle bak gaan. Twintig procent minder geven kan niet, ook niet tegen Oss", zegt de verdediger op de clubwebsite. De Rotterdammers wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 4-1. 

Zondag hoopt Feyenoord de perfecte reeks in de Eredivisie een vervolg te geven tegen Roda JC. "We zullen er klaar voor zijn", zegt de centrumverdediger. Hij denkt niet dat het drukke schema zijn tol gaat eisen. "Het ritme van veel wedstrijden vind ik wel fijn, daar doe je het uiteindelijk voor. Tot nu toe gaat het goed, dus die lijn moeten we doortrekken. Wat dat betreft geeft het een boost dat het stadion zondag weer vol zit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen