Mourinho tilt niet zwaar aan het passeren van Rooney

24 september 2016, 13:12

Wayne Rooney maakt geen onderdeel uit van de basisploeg van Manchester United voor de thuiswedstrijd tegen Leicester City van zaterdagmiddag. De aanvoerder van The Red Devils lag behoorlijk onder vuur en is nu dus geslachtofferd door José Mourinho, die daar echter niet te zwaar aan wil tillen.

"Het is een normale beslissing", reageert de Portugees op zijn keuze om de aanvallende middenvelder buiten de basis te laten. "Ik wil geen speler kwetsen of negatief zijn over hem. Donderdag spelen we weer een duel, misschien speelt Wayne dan wel weer. Ik heb ook absoluut geen problemen met hem. We hebben 23 goede spelers die allemaal kansen verdienen om minuten te maken."

Rooney zelf liet zich vrijdag al uit over zijn slechte vorm. "Ook dat is voetbal. Soms gebeurt dat even in je carrière. Ik probeer goed te luisteren naar mijn coaches, mijn medespelers en de mensen in mijn directe omgeving en trek me niet veel aan van de mensen die alleen onzin roepen. Ik moet me blijven focussen en hard werken. Dat heb ik mijn hele loopbaan al gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen