Heerenveen in top-drie na ruime zege bij ADO

24 september 2016, 21:00

ADO Den Haag is er voor de derde wedstrijd op rij niet in geslaagd te winnen in de Eredivisie. De ploeg van trainer Zeljko Petrovic verloor met 0-3 van sc Heerenveen. Dit mede dankzij een enorme misser van Sheraldo Becker en het uitvallen van aanvoerder Aaron Meijers. Door de overwinning stijgen de mannen van Jurgen Streppel de top-drie van de Eredivisie binnen.

Binnen één minuut had de thuisploeg eigenlijk al op voorsprong moeten komen. Becker kon de bal in alle vrijheid binnenschuiven, maar faalde oog in oog met doelman Erwin Mulder. Daarna volgde een openingsfase waarin beide ploegen slordig speelden, maar ADO het initiatief in handen had. Het keerpunt kwam na ongeveer twintig minuten spelen, toen de Hagenezen Meijers met een knieblessure moesten wisselen.

ADO was totaal niet bij machte om het de Friezen lastig te maken. De bezoekers hadden na de treffer volledig de wedstrijd onder controle, zonder kansen te krijgen. De wedstrijd kabbelde voort naar het rustsignaal. De thuisfans, die met hun steun het hoogtepunt van de eerste helft waren, gaven de spelers van hun favoriete club een dik verdiend fluitconcert.

In het restant van de wedstrijd had de thuisploeg het opgegeven en kon Heerenveen rustig zoeken naar een derde treffer. Die kwam uiteindelijk in de vorm van een fraai doelpunt van invaller Henk Veerman, die zijn waarde als pinchhitter opnieuw bewees met een treffer. Door de vierde zege op rij staat Heerenveen voor eventjes tweede en weet het de beste seizoensstart sinds 2004 verder door te zetten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen