Werder Bremen boekt na boeiende slotfase eerste zege

24 september 2016, 20:58

Na in de eerste vier speelronden van het nieuwe Bundesliga-seizoen telkens een nederlaag te hebben geleden, heeft Werder Bremen haar eerste punten dan eindelijk te pakken. De ploeg van interim-coach Alexander Nouri won zaterdag, dankzij een sterke slotfase, de thuiswedstrijd tegen VfL Wolfsburg met 2-1.

Wolfsburg, met Jeffrey Bruma in de basis, leek het Weserstadion in Bremen te gaan verlaten met een 0-1 overwinning. Door een eigen goal van Robert Bauer in de 69ste minuut kwamen die Wölfe met 0-1 voor en leken daarmee het verschil te gaan maken. In de laatste vijf minuten toonde Werder echter veerkracht. Lennart Thy maakte in de 86ste minuut gelijk, in de eerste minuut van de extra tijd bezorgde Theodor Gebre Selassie de thuisploeg zelfs de winst.

Door de winst is Werder verlost van de laatste plaats in de Bundesliga. De noorderlingen staan met drie punten uit vijf duels op de vijftiende plaats. Het nog puntloze Schalke 04 is de nieuwe hekkensluiter. De ploeg van Klaas-Jan Huntelaar gaat zondag nog wel op bezoek bij 1899 Hoffenheim.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen