Petrovic: "Ga nu niet in paniek raken"

25 september 2016, 09:06

Ondanks de 0-3 thuisnederlaag zaterdagavond tegen sc Heerenveen blijft ADO Den Haag-trainer Zeljko Petrovic rustig. Na afloop van het duel constateerde hij dat de Friezen simpelweg de betere partij waren. "Toen we aan het begin van het seizoen goed gingen heb ik niet de polonaise gelopen, dus nu raak ik ook niet in paniek."

"Vorige wedstrijd hebben we goed gespeeld in de beker. Vandaag stond het de eerste twintig minuten goed, totdat we een fout maken bij 1-0 achter. Vanaf dat moment liep het voor geen meter", begint Petrovic in gesprek met de NOS. "We moesten snel wisselen vanwege blessures dus dat kon ik in de rust niet nogmaals doen. Ik wilde iets op het middenveld veranderen, want daar hadden we niets in te brengen."

De ADO-trainer denkt niet dat de mentaliteit van zijn spelersgroep een probleem is. "Deze spelers werken elke dag keihard en Heerenveen was gewoon de betere ploeg. Na de eerste goede resultaten van dit seizoen heb ik niet de polonaise gelopen zoals ik nu ook niet in paniek ga raken. Het positieve is dat we nu al tien punten hebben en de komende wedstrijden moet het gewoon beter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen