"Feyenoord moet niet denken dat het onverslaanbaar is"

26 september 2016, 08:26

Zeven wedstrijden op rij heeft Feyenoord al gewonnen in het huidige eredivisieseizoen. De Rotterdammers gaan daarmee overtuigend aan de leiding in de Eredivisie en wisten daaromheen ook nog van Manchester United (1-0) en FC Oss (4-1) winnen in de andere competities. Toch moet de koploper van Nederland niet gaan denken dat het allemaal vanzelf gaat, vindt Willem van Hanegem.

In zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad spreekt Van Hanegem zich uit over de Europa League-wedstrijd tussen Fenerbahçe en Feyenoord van donderdagavond. "Dat is wel een mooie wedstrijd, zeg. Dick Advocaat daar op bank, met Mario Been en Cor Pot, en Robin van Persie op het veld. Laten ze bij Feyenoord, ondanks het aantal punten in de Eredivisie, nog niet denken dat ze onverslaanbaar zijn. Wie kampioen wil worden, of Fenerbahçe wil verslaan, moet ook eens goed gaan voetballen. Want doe je dat, dan kom je bijvoorbeeld ook gemakkelijker over toevallige tegenslag heen en dan schrik je niet van het fanatieke Turkse publiek", aldus De Kromme.

Van Hanegem weet dat PSV deze week tegen FC Rostov speelt, dat Ajax Standard Luik ontvangt en dat AZ op bezoek gaat bij Zenit St. Petersburg. "Voor één keer doe ik een voorspelling. Feyenoord, Ajax en PSV winnen deze week alle drie en AZ kan - als het mee zit - in Rusland een puntje pakken. Zo! En laat nu nooit meer iemand zeggen dat ik altijd negatief ben", knipoogt de voormalig international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen