Neefje Huntelaar 'kan veel opsteken' van Klaas-Jan

26 september 2016, 14:25

Op 22 augustus mocht Koen Huntelaar zijn debuut in het betaalde voetbal vieren. De middenvelder van De Graafschap verscheen voor tien minuten binnen de lijnen in het Jupiler League-duel met SC Cambuur. Het neefje van Klaas-Jan Huntelaar speelt doorgaans nog met de Doetinchemse beloften in de derde divisie, maar hoopt door te stomen naar het eerste elftal.

Het is iets waar Koen Huntelaar niets aan kan doen, maar bijna altijd wordt hij in verband gebracht met zijn neef Klaas-Jan, die momenteel nog bij Schalke 04 speelt. Het hoort erbij, kijk maar naar FC Oss-doelman Ronald Koeman, die ook altijd in één adem genoemd wordt met zijn vader. Het kan echter ook een voordeel zijn, aangezien hij wellicht wat kan opsteken van zijn familielid. "Veel mensen verwachten dat ik dagelijks met hem over voetbal praat, maar dat valt mee", zegt Koen Huntelaar op de website van De Graafschap.

"Natuurlijk spreek ik hem wel eens, maar dan hebben we het niet specifiek over voetbal", vervolgt 'het neefje van'. "Hij heeft wel eens uitgelegd hoe ik het beste met dingen, zoals media kan omgaan. Hij heeft daar natuurlijk heel veel ervaring mee. Hoe hij het vak benaderd is heel professioneel. Hier kan ik veel van opsteken", stelt Koen Huntelaar, die een van de jongste debutanten ooit is bij De Graafschap. "Ik kwam er laatst achter dat er nog een iemand jonger was dan ik. Dat was Rob Kelderman in 1979, hij was twee maanden jonger. Het was natuurlijk leuk geweest als ik de jongste debutant ooit was, maar dat maakt het zeker niet minder speciaal en ben er super trots op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen