Van Hooijdonk ziet kansen voor Feyenoord in Turkije

26 september 2016, 22:44

Pierre van Hooijdonk acht de kans reëel dat Feyenoord donderdag wint van Fenerbahçe. De twee ploegen staan in Istanbul tegenover elkaar in de groepsfase van de Europa League. Feyenoord won het eerste groepsduel met 1-0 van Manchester United.

"Ik denk dat Feyenoord echt wel een serieuze kans heeft om daar zelfs te winnen", vertelt de oud-speler in een uitzending van Ziggo Sport. "Feyenoord speelt zeker aardig tegen ploegen die het spel willen maken. Dat heb je tegen United en PSV goed kunnen zien. Nu gaan ze daarheen en zal je weer een ploeg hebben die aan moet vallen, want ze hebben een punt uit een wedstrijd."

Van Hooijdonk speelde in het verleden voor zowel Feyenoord als Fenerbahçe. De oud-international wil nog niet over een mogelijke titel voor de Rotterdammers praten. "Nu nog niet. Ik hoor ook mensen die de tent op de Coolsingel al hebben opgeslagen. Dat vind ik nog iets te vroeg. Maar er is wel iets aan het ontstaan. Het zou enorm knap zijn als ze dit kunnen volhouden tot de winterstop."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen