Totti: "Ga nog elke dag met een glimlach naar Roma toe"

27 september 2016, 14:24

Francesco Totti kwam in 1989 in de jeugdopleiding van AS Roma terecht en is 27 jaar later nog steeds als speler verbonden aan de Romeinse topclub. Op de dag dat het clubicoon zijn veertigste verjaardag viert, zegt hij dat hij nog iedere dag met een glimlach naar de club toe rijdt.

De jarige Totti staat in gesprek met Sky stil bij zijn carrière bij Roma. De aanvaller wordt er al jaren op handen gedragen, maar stelt dat het niet altijd rozengeur en maneschijn was. "Ik heb wel moeilijke momenten gekend. Toen ik geblesseerd was, maar ook toen ik mijn voorlaatste contract wilde verlenging. Ik heb weleens nagedacht over een ander team, maar mijn hart, vrienden en familie hebben dat tegengehouden. Ik ben gelukkig dat ik hier nog steeds op het veld mag staan."

"Heb ik nagedacht over een vertrek toen ik nog jong was? Om eerlijk te zijn, nee. Omdat ik wist hoe prachtig deze stad is en hoe geliefd ik ben. In 2003 was ik zeer dicht bij een transfer naar Real Madrid, maar ik ging niet. Ik bedacht me dat er hier veel dingen zijn die ik nooit gevonden zou hebben in Madrid", aldus Totti.

Ondanks zijn 40-jarige leeftijd houdt Totti nog zielsveel van het spelletje. "Ik geef altijd alles op de training. Een aantal blessures heeft me de afgelopen jaren wel afgeremd, maar ik heb nog altijd de wil, de passie en het plezier. Ik kom nog elke dag met een glimlach naar Trigoria", doelt Totti op het trainingscomplex van Roma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen