Groep H: Juventus kent weinig moeite met Dinamo Zagreb

27 september 2016, 22:54   Bijgewerkt: 27 september 2016, 23:30

Juventus heeft in Kroatië simpel afgerekend met Dinamo Zagreb. De thuisploeg ging hard met 4-0 onderuit tegen de Italiaanse kampioen. Europa League-winnaar Sevilla won nipt van Olympique Marseille (1-0).

Dinamo Zagreb keek in eigen huis al voor rust tegen een 0-2 achterstand aan. Na 31 minuten spelen opende Miralem Pjanic de score na een geklungel in de verdediging van de Kroaten. Zeven minuten later fungeerde de Bosniër als aangever. Vanaf het middenveld vond hij Gonzalo Higuaín, die vervolgens kon binnenschieten.

Na rust gingen de Italianen verder waar ze gebleven waren. Paulo Dybala tekende met een fraai schot van afstand voor zijn eerste treffer van het seizoen. Dani Alves bepaalde de eindstand uiteindelijk op 0-4. Juventus gaat door de zege aan kop in groep H.

Sevilla

Ook Sevilla pakte drie punten. In eigen huis werd het Franse Olympique Lyon met 1-0 verslagen. De van Toulouse overgekomen Wissam Ben Yedder tekende op aangeven van Luciano Vietto voor de enige treffer van de wedstrijd. Vietto zelf kreeg de kans om de score te verdubbelen vanaf elf meter. De Argentijn verzuimde echter om de strafschop te verzilveren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen