Groep E: Janssen en Tottenham nipt langs CSKA Moskou

27 september 2016, 23:11   Bijgewerkt: 27 september 2016, 23:30

Tottenham Hotspur heeft de tweede wedstrijd in de groepsfase Champions League wel in winst weten om te zetten. In Rusland werd met 0-1 van CSKA Moskou gewonnen. Vincent Janssen begon opnieuw in de basis bij de Engelsen.

Als vervanger van de nog altijd geblesseerde Harry Kane stond Janssen ook in de Champions League aan de aftrap bij Tottenham. De Nederlandse spits leek in de eerste helft te scoren, maar werd afgevlagd vanwege buitenspel. Het bleef voor de van AZ overgekomen Janssen bij die poging want na 67 minuten werd hij naar de kant gehaald.

Heung-Min Son schoot twintig minuten voor het einde het winnende doelpunt binnen. CSKA-doelman Igor Akinfeev kreeg zijn hand nog tegen de bal, maar kon de 0-1 niet meer voorkomen. Tottenham staat na de tweede groepswedstrijd op de tweede plaats achter AS Monaco.

AS Monaco

AS Monaco heeft in blessuretijd een punt gered tijdens de wedstrijd met Bayer Leverkusen. De Duitsers kwamen na 73 minuten op voorsprong en leken lange tijd drie punten te gaan pakken. In de vijfde minuut van de extra tijd was daar echter Kamil Glik. De Poolse verdediger schoot na goed terugleggen van Guido Carrillo hard raak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen