Zidane teleurgesteld na 2-2, Navas trekt boetekleed aan

28 september 2016, 08:15

Zinedine Zidane had het na de 2-2 tegen Real Madrid, die tot stand kwam door een late gelijkmaker van André Schürrle, even lastig. De Franse coach vindt het resultaat lastig te accepteren, op basis van de verhouding op het veld.

"De spelers hebben een geweldige wedstrijd gespeeld, maar dit resultaat is lastig te accepteren. Hoewel het natuurlijk geen slecht resultaat is, vind ik dat we meer verdiend hadden", aldus Zidane. "In de eerste helft hadden we het wel even moeilijk met hun manier van druk zetten, maar ik ben trots op de wijze waarop we het opgepakt hebben. Het was uitstekend in alle opzichten, maar het is jammer dat we nu drie wedstrijden op rij gelijkgespeeld hebben. Het doet vooral pijn dat de 2-2 pas drie minuten voor tijd viel", stelt de Franse trainer van Real Madrid.

Real Madrid-keeper Keylor Navas ging niet helemaal vrijuit bij de eerste goal van Borussia Dortmund en heeft daarom een vervelend gevoel. "Het is duidelijk dat ik een fout heb gemaakt. Het team heeft het fantastisch gedaan, maar ik maakte een verkeerde keuze en dat kostte ons een tegendoelpunt. Ik liet me een beetje verrassen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen